Voedingsverandering

Even kennis maken

actie foto

Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik ben Aldert van der Meer, 23 jaar en woonachtig in Hoek van Holland. Sinds 2011 ben ik zelf gestart met aanpassingen in mijn voeding en sporten. Begin 2019 ben ik begonnen met het opzetten van de website omtrent voedingsverandering. Op deze website bied ik  persoonlijke begeleiding aan met betrekking tot voeding, fitness en uithoudingsvermogen. Naast de persoonlijke begeleiding zullen er informerende artikelen en recepten te vinden zijn.

Ervaring met voeding

In mijn tiener tijd kreeg ik plotseling buikklachten, na verschillende onderzoeken bleek ik het Prikkelbare Darm Syndroom te hebben. De arts was hier duidelijk in: “Je zult hiermee moeten leren leven”.

Na veel eigen onderzoek en ervaring heb ik een passend voedingspatroon gevonden. Door middel van voeding die mijn lichaam accepteert, zijn de klachten sterkt verminderd. In deze periode heb ik veel kennis opgedaan over voedingspatronen, gezond leven en sporten.

Wanneer er zoveel misplaatste informatie op het internet te vinden is, kun je door de bomen het bos niet meer zien. Door mijn ervaring en kennis met voeding kan ik je begeleiden in het vinden van een passend dieet, het behalen van doelen en het verbeteren van je gezondheid.

Ervaring met fitness

Na het proberen van vele verschillende trainingsmethodes, met vallen en opstaan, heb ik over een tijdbestek van 8 jaar een grote interesse en bekwaamheid ontwikkeld voor fitness. Aan de hand van veel zelfstudie, reflectie en bewustwording over de jaren heen, ben ik de perfecte trainer om jou te helpen je doelen te behalen.

Kennis voeding en fitness

In 2018 ben ik begonnen met een studie: Sportvoeding adviseur. Echter kwam ik door middel van mijn ervaringen erachter dat een hoop van de informatie al achterhaald was. Ik heb daardoor besloten mijn kundigheid te vergroten door veel boeken te lezen, informatie op te zoeken (wetenschappelijke artikelen) en de bronnen na te gaan.

Tot de dag van vandaag is er nog veel verkeerde informatie over voeding en fitness. Dit komt omdat medische of dieetindustrieën hier veel misbruik van maken. Ik ga hier duidelijkheid in brengen door middel van deze website met artikelen en persoonlijke begeleiding.

Neem direct contact op