Voedingsverandering

Plan van aanpak

Wat je kan verwachten bij je aanmelding

Er zijn drie opties die ik kan aanbieden. Als je kiest voor optie 1 dan zullen wij samen direct een trainingsschema op gaan stellen. Wanneer je kiest voor optie 2 of optie 3, zullen we starten met een intro week. In deze intro week gaan wij kijken naar jouw voeding en activiteiten. Aan de hand van hoe jij zelf al bezig bent en wat jouw wensen zijn, zullen wij de schema’s na de intro week samen opstellen.

Samen gaan we kijken naar hoe wij de voeding- en activiteitenschema’s van de gekozen optie bij jouw levensstijl kunnen laten aansluiten. Dit doen we door te gaan kijken naar hoe je nu leeft, wat je wensen zijn en hoe de schema’s daarbij kunnen aansluiten. Zo kun je in de 2e week van het lidmaatschap starten met jou dieet.

Om voor jezelf bij te kunnen houden hoe je lichaam veranderd, kan je foto’s maken van je voor- en zij lichaam. Deze kan je met mij delen, zodat ik jou in je proces kan volgen. Daarnaast kan dit je ook motiveren om door te gaan.

Tijdens je lidmaatschap zullen wij om de twee weken contact hebben, naast de contactmomenten over eventuele vragen en of aanpassingen in je schema’s. Voor je het weet heb jij je levensstijl verbeterd en heb je jezelf doen verbazen van wat allemaal mogelijk is.

Aan de slag!

Ben jij er klaar voor om;

  • Af te vallen / aan te komen / meer spiermassa op te bouwen
  • Meer kennis over voeding op te doen
  • Bewuster te gaan eten
  • Mentale ontwikkeling vergoten
  • Jouw doel te behalen
  • Gezonder te worden

Bekijk dan onze schema’s en maak kennis met onze prijzen.